Olala jag osar vitlök och rödvin efter att ha blivit wined and dined av min älskade. Vi åt
groda till förrätt och det smakade ungefär som kyckling fast med studs, vilket är naturligt eftersom grodor studsar en del. Grodorna på våra tallrikar hade gjort sista studsen, det är ju så det går när man befinner sig relativt långt ner på näringskedjan. Jag funderade lite på i vilket fack jag skulle placera grodköttet eftersom jag är världens sämsta vegetarian så äter jag liksom inte allt kött men groda fick vara okej precis som kyckling, fisk, skaldjur och kebab.
groda till förrätt och det smakade ungefär som kyckling fast med studs, vilket är naturligt eftersom grodor studsar en del. Grodorna på våra tallrikar hade gjort sista studsen, det är ju så det går när man befinner sig relativt långt ner på näringskedjan. Jag funderade lite på i vilket fack jag skulle placera grodköttet eftersom jag är världens sämsta vegetarian så äter jag liksom inte allt kött men groda fick vara okej precis som kyckling, fisk, skaldjur och kebab.
1 kommentar:
Tyvärr får jag väl hålla med dig där, du verkar vara en av de sämre vegetarianerna!
Men du är nog också en av de bättre köttätarna, du är medveten om var din mat kommer ifrån och hur den kom till din tallrik. Det är något de flesta köttisarna blundar för.
Men groda? Verkar läskigt!
Skicka en kommentar